Nauka gry na gitarze

Zapraszam do kontaktu. Informacje na temat wolnych terminów i zapisy na lekcje gry na gitarze:

tetmajer@gmail.com
+48 515 096 388

Michał Przerwa-Tetmajer fot. Robert Wilczyński
Michał Przerwa-Tetmajer fot. Robert Wilczyński

Zapraszam na prywatne lekcje gry na gitarze każdego, kto chce rozpocząć lub kontynuować naukę. Wiek, predyspozycje muzyczne, ani rodzaj aspiracji nie stanowią przeszkody w rozpoczęciu nauki. Lekcje odbywają się w pobliżu Ogrodu Saskiego w Warszawie. Proponuję regularne spotkania raz w tygodniu, jednak istnieje możliwość dostosowania harmonogramu do indywidualnych potrzeb. Szanuję czas i pieniądze moich uczniów, dlatego zajęcia prowadzę w taki sposób, żeby przynosiły maksymalne efekty i zadowolenie. O skuteczności moich lekcji możesz się przekonać zapoznając się z opiniami w Google.

Jestem czynnym muzykiem. Nagrałem osiem płyt. Możesz ich posłuchać w internecie (dyskografia poniżej). Gram kilkadziesiąt koncertów rocznie. Głównie w Polsce, ale występowałem również w Chinach i wielu krajach Europy. Jednak koncerty i sesje nagraniowe to dla mnie nie wszystko. Nie wyobrażam sobie bycia muzykiem bez dzielenia się swoją pasją z uczniami.

Adres:

Marszałkowska 111A m. 1109, Warszawa

Dyskografia:

Jazzpospolita

  • Humanizm (2017)
  • Made in China (2016)
  • Jazzpo! (2014)
  • Repolished Jazz (2012)
  • Impulse (2012)
  • Almost Splendid (2010)
  • EP Polished Jazz (2009)

Michał Przerwa-Tetmajer

  • EP Dwa czy jeden? (2018)
  • Doktor filozofii (2014)

Niskie ciśnienie

  • Dla domu i ogrodu (2016)

Dyplomy:

  • Dyplom Wrocławskiej Szkoły Jazzu i Muzyki Rozrywkowej
  • Dyplom Policealnego Studium Jazz im. Henryka Majewskiego w Warszawie

 Posłuchaj mojej muzyki: